Skidtur

SKIDTUR

Med skidor tar vi oss in i skogen och tittar efter spår av lo, björn, järv och varg. Vi lovar inget - men skogen är full av tecken efter dessa. Då det är på natten de flesta djuren är aktiva, skapar det en spänning som är svårslagen när vi är ute efter att solen gått ned.


Att gå på skidor genom en orörd natur är sagolikt, speciellt på kvällen när månen lyser och det gnistrar i snön. När vi stannar upp för att lyssna på tystnaden fylls man med lugn och frid. 


Vi gör läger på passande ställe och lagar gemensamt mat vid brasa . Sover gör vi i tält eller på finntorp om övernattning önskas. Vi anpassar turen efter väder och temperatur och våra guider skräddarsyr efter önskemål på längd, terräng och önskat innehåll. Kom ihåg varma kläder, sovsäck och pannlampa - kika på utrustningslisa!


Det er en fördel om du har åkt längdskidor eller liknande tidigare, men inget måste. Du behöver inte vara vältränat - Vi anpassar farten efter deltagarna. Och vi kommer även med tekniktips på skidorna om ni vill och det behövs. Har du inte egna skidor, har vi trä/turskidor som vi hyr ut! Fråga oss!


Pris beror på aktivitet, längd, årstid etc, samt om man behöver hyra utrustning som t. ex. skidor. Har ni med barn gör vi familjepriser. Är ni stora grupper över 6st gör vi egna prissättningar beroende på olika praktiska faktorer. 
 

Prisexempel skidåkning:
1 dygn
grupp på 4-6 pers
1 guide
3 måltider (lunch, middag, frukost)
Övernattning i lavvo
= Pris 2650,-/pers

*+ evt. skidhyra 100,-/dygn/pers


Kolla våra andra typ av turer:

Vandring >>>

Trail running >>>
Canicross >>>
Företagsevent >>>

And into the forest I go, to loose my mind,
and find my soul...